هنر سرود و تلفیق آن با نمایش، ژانری با عنوان سرود نمایش خلق می‌کند و از فعالیت‌های مورد توجه نوجوانان است. کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان با هدف شناخت و پرورش استعدادهای نوجوان در این حوزه اقدام به تاسیس انجمن سرود و نمایش کرده است. در حال حاضر دوره‌های آموزشی انجمن سرود نمایش - کانون با بسترسازی لازم، در سراسر کشور برگزار می‌شود و از فعالیت‌های پررونق کانون است. در هیمن راستا نخستین مهرواره سرود – نمایش با نام «سرود آفرینش» با حضور 300 گروه و بیش از 4500 نفر نوجوان در سال 98 برگزار شد.

سرود نمایش به عنوان یک فعالیت گروهی منجبر به ترویج روحیه تحمل و قبول یکدیگر و تلاش برای فعالیت جمعی می‌شود همچنین نوجوانان با اصول سولفژ، کُرال و همخوانی آشنا شده و تلاش میکنند با استفاده از هنر نمایش و اجرای پرفورمنس، تصویری از محتوای سرود برای مخاطبان بازسازی کنند.

  • // - 14:48
  • تعداد بازدید: 221
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه
در مرکز فرهنگی هنری شماره ۲۴؛

اعضای نوجوان نه به جنگ گفتند و از صلح جهانی حمایت کردند

مربیان و اعضای نوجوان مرکز فرهنگی هنری شماره 24 در روز نوجوان از کودکان و نوجوانان غزه حمایت کردند و ناراحتی خود را از جنگ ابراز کردند.

 

به گزارش روابط عمومی اداره کل کانون استان تهران، ۳۵ نفر از اعضای نونهال در ویژه برنامه روز نوجوان و حمایت از کودکان غزه مرکز فرهنگی هنری شماره ۲۴ کانون استان تهران شرکت کردند.

 

در این ویژه برنامه ابتدا شخصیت شهید محمد حسین فهمیده معرفی، روخوانی کتاب «شاید این کتاب منفجر شود» به شکل گروهی و کارگاه بحث آزاد و گفتگو با موضوع «صلح و حمایت از نوجوانان آسیب دیده در جنگ» اجرا شد.

در ادامه پرنده صلح با کاردستی ساخته شد و عبارت : «من نه تنها صلح طلب هستم، بلکه صلح طلبی جنگجو هستم. من آماده‌ام برای صلح مبارزه کنم.» از آلبرت انیشتین خوشنویسی  شد و  اعضای حاضر ربان سفیدی که نماد صلح و دوستی است را به دست یکدیگر بستند.

خوانش شعر گروهی و تهیه کلیپ با هدف تقویت همدلی و دوستی و صلح طلبی در دیگر بخش‌های این ویژه برنامه بود.

این برنامه با هدف گرامیداشت روز نوجوان و نه به جنگ و حمایت از صلح جهانی اجرا شد.

اعضای نوجوان نه به جنگ گفتند و از صلح جهانی حمایت کردند

اعضای نوجوان نه به جنگ گفتند و از صلح جهانی حمایت کردند

اعضای نوجوان نه به جنگ گفتند و از صلح جهانی حمایت کردند

 

 

کلمات کلیدی

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت